εργαστήρια

εργαστήρια

Το Δίκτυο Δημιουργικής Γραφής προσφέρει τις υπηρεσίες του όχι μόνον διαδικτυακά. Σε συνεργασία με το My best Life της Μοσχούλας Μπέστα, διοργανώνει σεμινάρια και εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής, σε ολιγομελείς ομάδες, των οκτώ έως δώδεκα ατόμων και με ιδιαίτερα προσιτά δίδακτρα, στον φιλόξενο και όμορφο χώρο του My Best Life που βρίσκεται πλησίον του σταθμού Μετρό του Περισσού. 

Εργαστήρια τρίμηνα, εισαγωγικά στο διήγημα, εξειδικευμένα για το Μυθιστόρημα, που αφορούν στην πλοκή, στο σασπένς, στους χαρακτήρες, στις αφηγηματικές τεχνικές και σε μεθόφους έμπνευσης. Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Τα εργαστήρια του Δικτύου Δημιουργικής Γραφής εισάγουν στα βασικά χαρακτηριστικά της δημιουργικής γραφής αλλά και ειδικότερα στα μυστικά της συγγραφής για προχωρημένους και οι συμμετέχοντες  υποστηρίζονται με καθοδήγηση σταδιακά, καθώς αφομοιώνουν και εφαρμόζουν μια σειρά δημιουργικών μεθόδων γραφής. Εκτός από την ανατροφοδότηση των ειδικευμένων εκπαιδευτικών και συγγραφέων, οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να συζητήσουν ο ένας με τον άλλον ασκώντας εποικοδομητική και χρήσιμη κριτική στα γραπτά τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όνομα
Επώνυμο
e-mail
Τηλέφωνο
Λίγα λόγια για σας...
Ενδεικτικό κείμενο...
Eναλλακτικά, προσθέστε ένα ενδεικτικό αρχείο κειμένου
CAPTCHA code
Συπληρώστε το πεδίο ομοίως με το εικονιζόμενο κείμενο
Συναινώ πως τα στοιχεία μου θα χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσει μαζί μου και να με ενημερώσει σχετικά με τα εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής ο εκπρόσωπος του Δικτύου Δημιουργικής Γραφής και μόνο για αυτό! Τα στοιχεία αυτά θα διαγραφούν αμέσως μετά την επικοινωνία αυτή.

Τα χρωματισμένα πεδία,
είναι υποχρεωτικά.
© 2022 διαδικτυακή δημιουργική γραφή. All rights reserved.